Wellness za otroke v priljubljenih termah

Če mislite, da je wellness namenjen zgolj odraslim, se motite. Takšna vrsta storitve je dandanes namenjena tudi najmlajšim. Še več: otroški wellness je vse bolj priljubljen, saj starši svojim otrokom želijo, da se tudi oni sproščajo in uživajo.

Na otroški wellness lahko naletite tudi v priljubljenih termah v Laškem. Če torej ne veste, kam odriniti s svojo družino, ki vključuje tudi nekaj malčkov, so toplice lahko odlična izbira, in to ne glede na letni čas.

Z družino v toplice za vikend

Vse več družin se zaveda, kako pomembno je, da vsaj nekaj prostega časa preživijo skupaj. Nekoliko več časa za druženje je vsekakor med vikendom. Ni nujno, da tedaj z otroki ali najstniki ostanete doma na kavču ali za mizo. Tu in tam je zelo dobrodošlo, da se za vsaj dva dni odpravite nekaj od doma, na primer v terme.

A še preden z družino odidete v toplice, preverite čisto vse možnosti in pakete, ki vam jih na spletu predstavljajo ponudniki term. Paketi med drugim vključujejo tudi otroški wellness, plavalne tečaje za otroke in še vrsto drugih animacij, ki so posebej zasnovane za najmlajše družinske člane.

Wellnes tretmaji in nege za otroke

Otroški wellness lahko predstavlja odlično doživetje in izkušnjo za vašega malega junaka. Dejstvo je, da tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih nujno potrebujejo nekaj razvajanja pa tudi sprostitve. V termah so posebej za malčke pripravili wellness tretmaje in nege.

otroški wellness v termah
Tudi otroci po naporni šoli nujno potrebujejo nekaj razvajanja pa tudi sprostitve. V termah so za njih pripravili otroške wellness tretmaje in nego.

Starši lahko izbirajo med razvajanji za male princeske in male prince. Prav tako so na voljo razvajanja za skoraj odrasle najstnice in najstnike. Še posebej priljubljena je denimo čokoladna masaža. Ta do sedaj še ni nikogar razočarala. Že sam vonj, ki ga vključuje masaža, je namreč navdušujoč. Ekstrakt kakava pa bo odlično negoval otroško mlado kožo.

Interaktivna športna doživetja za otroke

Če pa otroški wellness ne bo ravno najbolj pritegnil vašega malčka, v termah za najmlajše poskrbijo še na druge različne načine. Na voljo so na primer številna interaktivna športna doživetja, kot so tenis, biljard, košarka, golf.

V priljubljenih toplicah niso pozabili niti na sobo pobega, ki je pri mladini tako zelo priljubljena storitev. O tem se lahko prepričate tudi sami.

Thermana Laško je odlična lokacija tudi za otroke

Terme za otroke je včasih težko izbrati, še posebej, če imate doma nekoliko bolj zahtevne malčke. Čeprav je pri nas zelo veliko izbire v povezavi s toplicami, pa starši mlajših otrok v finalni izbor navadno dajo le nekaj možnosti. Med njimi so zagotovo tudi terme, ki jih najdete pod imenom Thermana Laško.

Thermana Laško za nepozabno zabavo otrok
Thermana Laško poskrbi za nepozabno zabavo otrok, starši pa se lahko spočijejo od obveznosti.

Thermana Laško so pogosto označene kot terme za otroke, saj v paketih, ki jih ponujajo ponudniki tovrstnih term, izstopajo številne storitve in aktivnosti, ki so namenjene zgolj malčkom. To so na primer otroški wellness, soba pobega, interaktivna športna doživetja za otroke.

Nepozabna zabava za otroke v toplicah

Vsi tisti, ki ste že kdaj uspeli kak dan ali več dni zapored preživeti v toplicah v Laškem, zagotovo veste povedati, da je Thermana Laško več kot odlična ideja za družinske počitnice. Terme za otroke poskrbijo za nepozabno zabavo malčkov, starši pa se ob tem lahko končno spočijejo od svojih vsakodnevnih obveznosti.

Soba navidezne resničnosti za interaktivna športna doživetja v Thermani Laško.

Interaktivna športna doživetja za otroka na primer ponujajo igranje bowlinga, tenisa, golfa, biljarda, namiznega tenisa. Dobro je poskrbljeno tudi za najstnike, ki znajo biti izjemno zahtevni. V sobi doživetij na primer lahko na povsem drugačen in interaktiven način s pomočjo virtualne resničnosti spoznavajo zgodovino celjskih grofov. Omenjeno doživetje je bilo nagrajeno tudi s strani turistične organizacije. Nedavno nazaj pa so storitev še dodatno nadgradili.

Plavalni tečaj v toplicah za otroke

Thermana Laško si je prislužila naziv terme otroke tudi zato, ker lahko na tej lokaciji svojega otroka vpišete v plavalni tečaj. Učenje plavanja njihovi izkušeni strokovnjaki želijo čim bolje povezati, in to z različnimi igrami v vodi. Na takšen način so namreč otroci lahko še bistveno bolj motivirani.

otroški wellness - plavalni tečaj
V sklopu dejavnosti otroškega wellnesa lahko v termah svojega otroka vpišete v plavalni tečaj z izkušenimi strokovnjaki.

Plavalni tečaj v toplicah za otroke poteka v otroškem vodnem zabavišču ali pa v valovnem bazenu. Tam se nivo vode postopoma zvišuje. Otrok se nauči na primer potapljanja glave v vodo, izdihovanja vode, gledanja pod vodo, lebdenja na trebuhu, drsenja po vodi, gibanja nog in rok prsno.

Plavalni tečaj za otroke Thermana Laško ponuja tako plavalcem, ki zgolj želijo nadgraditi tehniko plavanja, kot tudi neplavalcem.

Podobne objave iz iste kategorije: