Razvajanje v termah Laško

Toplice so od nekdaj zelo priljubljeno mesto za počitnikovanje. V terme pogosto odidemo tudi zgolj za en dan. Ne glede na to, za koliko časa se odločimo oditi tja, pa je ključno, da izberemo toplice, ki nam lahko ponudijo največ. Odlična izbira je Thermana Laško, za katero ste verjetno že slišali.

Nekateri menijo, da imajo omenjene toplice celo najboljši wellness v Sloveniji. Ko boste raziskovali njihovo ponudbo, boste na primer odkrili, da wellness v toplicah ni namenjen samo odraslim osebam, temveč je posebej zasnovam tudi za najmlajše družinske člane. Na voljo je namreč otroški wellness.

Kaj vam ponuja wellness v Thermani Laško?

Thermana Laško je priljubljena že samo zaradi lokacije, na kateri se nahaja. Za piko na i pa seveda poskrbijo raznovrstne storitve, kot je tudi wellness.

Wellness v toplicah ponuja masaže, savne in druge vrste razvajanja
Wellness v toplicah ponuja razne storitve, kot so masaže, savne in druge vrste razvajanja. Vir: Thermana Laško

Wellness v toplicah vam lahko ponudi marsikaj. Če ste ljubitelj masaž, se lahko v termah naročite na svojo najljubšo masažo. Na voljo je tudi obisk savn. Splača se preveriti, kaj je pivovski wellness. Gre namreč za posebno vrsto razvajanja, ki si ga lahko privoščite zgolj v omenjenih toplicah.

Pivovski wellness

Wellness v toplicah lahko postane povsem drugačna vrsta doživetja, kot vam ga na sploh ponuja wellness v Sloveniji. V termah v Laškem vam je namreč na voljo posebna oblika razvajanja, ki ga boste našli pod imenom pivovski wellness.

Omenjeno razvajanje vas bo še posebej navdušilo, če ste vedno pripravljeni na nekaj drugačnega. Gre namreč za unikatno pivovsko razvajanje. Sicer pa je Laško tako in drugače asociacija na pivo. Vemo, da je uživanje piva, seveda v zmernih količinah, lahko izjemno blagodejno za naše telo. Pivo namreč vsebuje pomembna hranila, kot so na primer vitamini skupine B, železo, kalij, cink.

Wellness v toplicah nudi tudi posebno obliko razvajanja, ki ga boste našli pod imenom pivovski wellness. Vir: Thermana Laško

Za omenjeni wellness v termah se uporabljajo pivovski izdelki, ki temeljijo na surovinah, ki so pridobljene v lokalni pivovarni. Ti nastanejo kot produkt ali kot ostanek pri pridelavi piva. Terapevti tretmaje prilagodijo različnim tipom kože. Določeni tretmaji kožo navlažijo še bolj intenzivno, drugi jo nahranijo. Primerni pa so tako za zrelo kot tudi mlajšo kožo – tako za moške kot ženske.

Privoščite si romantični oddih za dva

Pri izbir paketov, ki jih ponujajo ponudniki term oziroma toplic, so zelo priljubljena izbira paketi za dva. Slednji bodo zanimali tudi vas, če si boste z ljubljeno osebo želeli romantični oddih za dva v termah.

Paketi za dva v termah so na voljo za ogled tudi na spletni strani ponudnika in se med seboj lahko precej razlikujejo. Preverite, kaj vam ponujajo posamezni paketi in se odločite za najprimernejšega.

Kdaj v toplice v dvoje?

Za terme je vedno pravi čas. Kljub temu pa si verjetno ne morete čisto vsak vikend odtrgati toliko časa, da bi obiskali čudovit kraj za razvajanje, sproščanje in za še kaj drugega.

romantični oddih za dva v termah Laško
Romantični oddih za dva v termah si lahko privoščita kadarkoli vama čas to dopušča, za vikend, obletnico, valentinovo ali pa v času dopusta. Vir: Thermana Laško

V dvoje se v toplice lahko odpravite za kakšno posebno priložnost, na primer za obletnico vajine zveze ali poroke. Paketi za dva v termah so pogosto izbrani tudi v času novoletnih počitnic, prav tako v času valentinovega. Tedaj se pakete splača preveriti tudi zato, ker vam ponudniki nudijo tudi posebne akcijske ponudbe.

Razvajanje telesa in duha v toplicah

Če menite, da so terme namenjene zgolj za starejše ljudi ali za tiste, ki se za čim zdravijo, potem se motite. Terme so kraj, ki je primeren za čisto vse – za zdrave in nekoliko manj zdrave, za odrasle, mladostnike, otroke in tudi starejše.

V toplicah ne boste poskrbeli zgolj za zdravje svojega telesa, temveč tudi duha. Tja se lahko odpravite kar sami, v dvoje, v skupino, s svojo družino.

Razvajanje brbončic v termah

Romantični oddih v toplicah vam ne prinaša zgolj razvajanja telesa in duha, temveč se bodo na prav poseben način razvajale tudi vaše brbončice. V veliki meri je namreč poskrbljeno za vrhunsko jedačo in pijačo. Lahko boste uživali jedi, ki jih pripravljajo vrhunski kuharji.

V toplicah vam paketi za dva poleg razvajanja telesa in duha nudijo tudi razvajanje brbončic z vrhunsko lokalno hrano in pijačo.

Brbončice lahko razvajate v restavraciji hotela, lahko pa se odpravite tudi v bližnje mesto, kjer je na voljo zelo veliko odlične gostinske ponudbe.

Cena za počitnikovanje v termah

Ko se boste odločali svoje proste dneve prebiti v termah, vas bo med drugim zagotovo zanimala tudi cena. Ta je seveda odvisna od tega, kateri paket v toplicah boste izbrali.

Ceno za pakete v toplicah in druge dodatne storitve lahko kadar koli preverite na spletni strani ponudnika, s katerim se lahko za vsa dodatna vprašanja povežete tudi preko spletne pošte ali pa telefonskega pogovora.

Podobne objave iz iste kategorije: